Duo-Rolgordijn

SHOWROOM VAN MEER DAN 100 DECOR – DUO GORDIJNEN –

U kunt altijd terecht in onze showroom. Zelfs in het weekend en/of na kantoor uren. De showroom kan namelijk op afspraak elk gewenste tijdstip geopend worden. U bent altijd welkom in onze showroom waar we u in het genot van een kop koffie kunnen helpen bij uw wens naar een DUO-gordijn.

Enkele modellen

Duo-rolgordijnen zijn dè trend van dit moment. Onze duorolgordijnen worden voor u op maat gemaakt en zijn leverbaar tot maximaal 260 cm breed. De montage kan zowel op de muur / kozijn als aan het plafond. De montage beugels worden meegeleverd

Een duorolgordijn bestaat uit twee lagen stof die over elkaar bewegen.  Hierdoor kunt het licht optimaal reguleren.   Een ideale oplossing als zonwering, als raamdecoratie om sfeer te creëren, of juist voor privacy doeleinden.  Een duorolgordijn is altijd ideaal. Nergens kunt uw duorolgordijn zo compleet samenstellen als bij ons.

Een duorolgordijn bestaat uit twee lagen stof die over elkaar bewegen.
Hierdoor kunt het licht optimaal reguleren.

– Maatwerk
– De Goedkoopste van Nederland
– Montage kan zowel op de muur / kozijn als in het plafond
– Montage beugels worden meegeleverd
– Advies op maat voor de juiste keus
– Super snelle levering, binnen 12-14 werkdagen

Meet instructies DUO – Rolgordijn

Zelf uw raamdecoratie inmeten? Het is echt heel eenvoudig. Om het nog eenvoudiger te maken hebben wij speciaal voor u meetinstructies gemaakt waarin stap voor stap wordt uitgelegd wat u moet doen. Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren (tot op de millimeter) is het belangrijk dat de goede maten doorgegeven worden. Zorg er altijd voor dat alle maten nauwkeurig gemeten worden en neem hier de tijd voor. Met deze instructie geven wij advies hoe u het beste kunt meten.

Voor u begint met meten kijkt u eerst of er geen buizen hendels of andere obstakels in de weg zitten.

Breedte: 
Meet de totale breedte van het DUO-rolgordijn (inclusief cassette).
Wanneer het DUO – rolgordijn tussen het kozijn of  muur komt moet u nog 5 mm van breedte afhalen zodat er altijd wat ruimte tussen de cassette en de kozijn of muur zit.

Hoogte:
Meet op de 2 plekken van het raam/kozijn de hoogte zie afbeelding.
LET OP: Houdt er rekening mee dat de stof aan beide kanten ongeveer 25 mm smaller wordt dan de cassette dit vanwege het bedieningssysteem van het DUO rolgordijn.

Meetservice voor uw  DUO rolgordijn:
Vindt u het inmeten van uw DUO rolgordijn toch nog lastig of is het niet helemaal duidelijk? Dat is geen probleem. U kunt dan ook gebruik maken van onze meetservice.

De voordelen hiervan zijn:
·   professioneel inmeten door een van onze adviseurs.
·   advies op maar bij u thuis.
·   onze adviseurs kunnen ook s’avonds bij u langskomen.

Wilt u gebruik maken van onze meetservice neem dan contact met ons op.
info@klusservicekampen.nl – 06-86 1662 86

Gratis vanaf orders boven € 550,- anders zijn de meetkosten € 55,-Altijd Gratis meetservice voor inwoners van Kampen, Lelystad en een straal van 15 km. Het is belangrijk dat u de instructie nauwgezet uitvoert. www.klusservicekampen.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het verkeerd of niet opvolgen van deze instructies