Uw woning naar eigen smaak inrichten en verbouwen ?

Zet een vertrouwde klusser voor u aan het werk!

Uw woning naar eigen smaak inrichten en verbouwen? U hoeft niets te doen, WIJ doen het voor u! Zowel verbouwen en inrichten binnen en buiten uw woning laat u aan ons over. Wij zijn de expert bij u in de buurt met een totaalpakket aan producten en diensten om van uw huis een droomhuis te maken. Denk aan schuttingen bouwen, veranda’s, stofferen, behangen, parket leggen etc. Ons team bestaat uit vakbekwame mensen met een brede kijk en expertise waardoor u over de juiste informatie en advies wordt voorzien. Voorop staat uw belang centraal, en werken wij enkel vanuit uw wensen. Hierdoor kunnen wij kwalitatief werk leveren tegen scherpe prijzen. Spreekt de veelzijdigheid van onze diensten u aan? Vraag een offerte aan zodat wij u van advies kunnen voorzien of kom een keer onze showroom bezoeken.

 

| www.klusservicekampen.nl | www.vloeraanhuis.nl |